Rodi

Plezierig tv kijken: thuis én op reis!

REGIO - Sinds 1 augustus is Nederland een Nederlandse provider voor digitale radio en televisie via de satelliet rijker. JOYNE biedt een betaalbaar en flexibel radio- en televisiepakket aan voor thuis, maar ook voor de vakantiewoning, camper of caravan.

 

Flexibel abonnement


Speciaal voor de recreatieve TV kijker heeft JOYNE een pre-paid mogelijkheid op beide TV pakketten. Met deze mogelijkheid kun je per maand TV kijken en betaal je alleen de maanden die je gebruikt. Deze maanden zijn afzonderlijk van elkaar in te zetten. Je kunt dus bv een 3 maanden pakket nemen. Deze 3 maanden kun je per maand door het jaar heen opmaken. (bv april, juni en september)

Groot bereik , kleinere schotel!


Joyne heeft gekozen voor de Eutelsat 9 graden satelliet. Reden hiervoor is dat deze satellietpositie een groot bereik heeft tot in Noord-Afrika, Tsjechië en het noordelijkste puntje van Scandinavië. Dat betekent dat je ook in Zuid-Spanje en Portugal goed bereik hebt met een bescheiden schotel van 65 centimeter. Joyne werkt hiervoor met een CAM-module. Een smartcard is dus niet meer nodig. In de module zit een chip ingebouwd, waardoor je gebruik maakt van de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied.
Meer weten? Informeer bij uw dealer of kijk op www.joyne.nl.

Artikel geplaatst op maandag 26 maart 2018 - 17:20