Rodi

Kunst en kerstfair in Bonifaciuskerk

Vele snuisterijen zijn te vinden op de gezellige Kunst en kerstfair (Foto: Aangeleverd)

MEDEMBLIK – Brocante, kunst, snuisterijen en natuurlijk heel veel kerst. In de totaal omgetoverde Bonifaciuskerk vindt op 14 en 15 december de kunst en kerstfair plaats. Ruim veertig standhouders bieden in een sfeervolle ambiance allerlei leuke koopjes aan. Live muziek, een loterij en diverse lekkernijen completeren het geheel.


De vijfde editie van de kunst en kerstfair belooft nog grootser dan voorgaande jaren te worden, mede dankzij de inzet van ruim veertig vrijwilligers. De aanmeldingen voor het evenement stroomden binnen en na een selectie is er een gevarieerde fair samengesteld. Kunstenaars vanuit de hele omgeving exposeren hun werk en bieden deze te koop aan. Vanzelfsprekend zullen er ook voldoende geschenkartikelen te vinden zijn. Kunst, sieraden, curiosa, woondecoraties, delicatessen en natuurlijk kerstartikelen. Ook de eigen stand met nostalgische en antieke kerstballen zal niet ontbreken.
Ter verhoging van de kerstsfeer is er op beide dagen live muziek. Diverse regionale koren en muziekgroepen zullen optredens verzorgen. Zoals gebruikelijk is er ook weer een verloting met bijzondere prijzen. En zelfs de inwendige mens wordt niet vergeten. Vuurkorven, kerstbomen, de prachtige kerk en het Kerkplein worden omgetoverd in kerststijl, waarbij natuurlijk de Kerstman niet zal ontbreken. Op vrijdagavond vinden in de binnenstad tevens de Dickensdag en een kerstmarkt plaats. De kunst en kerstfair wordt gehouden in de Bonifaciuskerk aan het kerkplein 9 op vrijdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Artikel geplaatst op donderdag 13 december 2012 - 14:33

Foto's