Rodi

Kofferbakmarkt Belcanto

HAARLEM - Er is zondag 28 mei een gezellige kofferbakmarkt bij bij bedrijfsverzamelgebouw Belcanto, het voormalige Belastingkantoor aan de Surinameweg dat momenteel onderdak biedt aan ongeveer 250 bedrijven en kunstenaars.


Eind 2017 valt na tien jaar het doek voor Belcanto; in het kader van afscheid nemen en voorbereiden op een nieuwe plek worden daarom het hele jaar leuke evenementen gehouden.
De kofferbakmarkt is voor iedereen (dus ook mensen van buiten Belcanto die hun spulletjes te koop willen aanbieden) is er ruimte op de parkeerplaats om alle overtollige spullen, van kleding tot lp’s, tot vintage, kunst en kitsch te verkopen.Naast muziek van onder andere rockers One Foot In Ze Grave en gitaarvirtuoos Bokke Rypma, kunnen bezoekers genieten van lekkere hapjes en drankjes. Zo is er de zelf gerookte paling van Mies en zijn de heerlijke Olijck bierworstjes verkrijgbaar. Wil je aan het eind van de middag langer nagenieten? Café Belcanto organiseert een heerlijke barbecue.
Belcanto organiseert deze kofferbakmarkt in samenwerking met De Snuffelmug. De markt begint om 10.00 uur en wordt gehouden aan Surinameweg 2 in Haarlem. De entree is gratis. Een verkoopplek (à 7,50 euro) reserveren kan via nadia@meurkens.nl. Kijk voor meer informatie op www.meurkens.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 18 mei 2017 - 12:28